Κατάλογος
Δημιουργοί
Κυκλοφορίες
Comicon
Διάφορα

Επικοινωνία

Μαμούθ κόμιξ

"RENDEZ VOUS A PARIS"

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Εχοντας απομακρυνθεί μεταξύ τους στα προηγούμενα επεισόδια οι τρεις βασικοί ήρωες Νάικ , Λέιλα και Αμίρ, ξαναβρίσκονται. Παράλληλα εμφανίζεται και ο Γουόρχοουλ με νέα μορφή,έχοντας προηγουμένως ολότελα διαλυθεί από τη σταδιακή του μεταστοιχείωση και διασταύρωση με άλλες μορφές ζωής. Η νέα του μορφή έχει βαφτιστεί με νέο όνομα το Χούλοροουγ το οποίο αποτελεί αναγραμματισμό του αρχικού.Το ίδιο σαδιστικός και αδίστακτος θα φροντίσει να σκορπά τον πανικό και τον τρόμο κάτι που ο ίδιος μπορεί να το θεωρεί δημιουργικό χάπενινγκ, ενώ παράλληλα μέσα από σπασμωδικές και αμεθόδευτες αλλά παθιασμένες προσπάθεις θα προσπαθήσουν, όσοι αντιδρούν, να ανακτήσουν το νόημα στη ζωή τους καθώς και όσα τους συνδέουν με αυτήν.

Μέσα στη γενική παράνοια, ένα αεροπλανοφόρο-γήπεδο προσπαθεί να διασκεδάσει (;) ομάδες και κοινό ενώ ο επιχειρηματίας Μπράνκο, που είναι ο ιδιοκτήτης του δείχνει να μην ανήκει πουθενά. Δύο πράκτορες θα αναλάβουν να βρουν το χαμένο μίτο ανάμεσα στα όνειρα που στοιχειώνουν τη Λέιλα και ένας αναδημιουργημένος Νάικ χωρίς μνήμη και με αλλόκοτη συμπεριφορά θα εμφανιστεί κάπου στο Βελιγράδι προσπαθώντας να καταλάβει την ίδια του συμπεριφορά, αλλά και το παράσιτο που φαίνεται κολλημένο στο στήθος του. Ο Χούλοροουγ φαίνεται να παρακολουθεί στενά και να αποτελεί το αίνιγμα που οφείλουν διαρκώς να λύνουν όσοι υπόκεινται της ανυπόφορης επιβολής του. Ο Νάικ σιγά-σιγά θα ανακαλύψει την διπλή του ταυτότητα,αυτός και το παράσιτο που τον ακολουθεί κολλημένο στο στήθος του.

Οι εφιάλτες της Λέιλα δείχνουν να εντείνονται ασταμάτητα και οι πράκτορες βλέπουν μέσα από αυτούς τα ίχνη που οδηγούν στον Νάικ. Στο δρόμο για τον Αρη, στο τελευταίο ραντεβού στο Παρίσι με τον παλιό της φίλο Βαντίμ σιγουρεύεται για την πορεία της. Την ίδια σίγουρη κατεύθυνση φαίνεται να έχει πάρει και ο Νάικ. Κάποτε θα ξαναβρεί τα μόρια που οδηγούν στην Λέιλα...

Εξώφυλλο τεύχους

© 2006 ENKI BILAL & CASTERMAN
Σκίτσα:
ENKI BILAL
Κείμενα:
ENKI BILAL
Μέγεθος: 21χ27.5
Σελίδες: 62 χρώμα
ISBN: 960-321-387-Χ

Hosted by Iris Media Copyright 1998 ΜΑΜΟΥΘ COMIX ΕΠΕ
Σχεδίαση site ΜΑΜΟΥΘ COMIX