ΝΤΙΚ ΧΕΡΙΣΟΝ

Κατάλογος
Δημιουργοί
Κυκλοφορίες
Comicon
Διάφορα

Επικοινωνία

Μαμούθ κόμιξ

ΝΤΙΚ ΧΕΡΙΣΟΝ

"LA CONSPIRATION DES POISSONIERES"

ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΨΑΡΑΓΟΡΑ

Είναι το 1933 όταν ο Ντικ Χέρισον συναντά τον φίλο του δόκτωρα Νουλπάρ στο Γαλάζιο Τρένο στο σταθμό Γκαρ Ντε Λυόν, στο Παρίσι, ο οποίος του εμπιστεύεται το κλειδί του σπιτιού του στην Αρλ για να πεθάνει κάποιες στιγμές αργότερα, ταυτόχρονα με την εμφάνιση μιας ανεξήγητης οσμής χαλασμένου ψαριού. Ο Ντικ Χέρισον έρχεται αντιμέτωπος με το μυστικό του Θεότιμου Νουλπάρ πλοηγού στο πλοίο Ρόζενκρόιτς, πριν από μισό αιώνα (απο το 1933).
Το μυστικό αυτό είναι το ημερολόγιο του Νουλπάρ που περιγράφει το δρομολόγιο του πλοίου το οποίο μεταφέρει ένα καταραμένο φορτίο, έναν τεράστιο μεταλλικό αχινό που σύμφωνα με την αρχαία σουμεριανή παράδοση, ήταν η σαρκοφάγος του Σουμπ-Ουρ-Κουρ αιμοδιψή θεού που δυνάστευε την Σουμερία.
Ο Ντικ Χέρισον οδηγείται από τον ένα λαβύρινθο στον άλλο και μια σειρά φόνων φαίνεται να εξυπηρετούν τα συμφέροντα κάποιων που δεν θέλουν να μείνει η σαρκοφάγος άλλο κάτω από τα νερά της θάλασσας.
Ενα επιστημονικοφανές σενάριο για τον βιβλικό κατακλυσμό δίνει τροφή για σκέψη και παρότι τολμηρό είναι ελκυστικό ταυτόχρονα...
Μια αστυνομική ιστορία για τους εκλεκτούς και αφοσιωμένους του είδους..

Εξώφυλλο τεύχους

©1993 DARGAUD EDITIONS
Σκίτσα: SAVARD
Χρώμα: CHAGNAUD
Κείμενα:SAVARD
Μέγεθος: 21χ27.5
Σελίδες: 46 χρώμα
ISBN: 960-321-439-6

Hosted by Iris Media Copyright 1998 ΜΑΜΟΥΘ COMIX
Σχεδίαση site ΜΑΜΟΥΘ COMIX