Το Ινκάλ

Κατάλογος
Δημιουργοί
Κυκλοφορίες
Comicon
Διάφορα

Επικοινωνία

Μαμούθ κόμιξ

Το Ινκάλ

"CE QUI EST EN HAUT"

ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΠΑNΩ

O Καμάρ και οι υπόλοιποι εξόριστοι πιστοί στο Αυτοκρατορικό ζεύγος, προσγειώνονται ή μάλλον ...προσυδατώνονται στο πλανήτη Ακουαέντ, όπου ανακαλύπτουν ότι εκεί πραγματικά βρίσκεται η Αυτοκράτειρα περιτριγυρισμένη από μιά φυλή μεδουσών. Η ομάδα του Τζων Ντιφούλ, μετά από άκαρπες επιθέσεις εναντίων των σκοτεινών δημιουργημάτων των Τέκνο, λαμβάνει εντολή να κατευθυνθεί και αυτή στον Ακουαέντ, όπου θα συνεργαστεί με την ομάδα του Καμάρ πάνω σε ένα περίεργο σχέδιο, τη μετάλλαξη των γιγάντιων μεδουσών, ώστε να καταστούν τα αποτελεσματικά όπλα εναντίον των μαύρων αυγών.
Εν τω μεταξύ, οι Τέκνο έχοντας συλλάβει το πιστό σύμβουλο της Αυτοκράτειρας Φαιοχώρο, του εμφυτεύουν ενα ψυχοιό ικανό να μολύνει την Αυτοκράτειρα και να την καταστήσει υποχείριο του Σκότους.Το Ινκάλ δίνει νέα πορεία στην ομάδα του Ντιφούλ, προς το Γαλαξία των Μπέργκ αυτή τη φορά, με στόχο να πάρει μέρος ο Ντιφούλ σε κάποιους αγώνες γιά τη γονιμοποίηση της βασίλισας των Μπεργκ, όπου πάντα χύνεται πολύ αίμα γιά την κατάκτηση του γαλαξιακού θηλυκού. Πυρ, γυνή και θάλασσα δηλαδή.
Ο Ντιφούλ αφού πίνει με δυσκολία και αυτό το πικρό ποτήρι, τα καταφέρνει -παρόντος πάντα του παντοδύναμου Ινκάλ- και πείθει τη βασίλισα να καταστρέψει τους Τέκνο. Η βασίλισα γιά να ευχαριστήσει τον εραστή της, αλλά κυρίως γιά να αποκτήσει το Ινκάλ, πού ο Ντιφούλ σαν γνήσιος μπαμπέσης πού είναι της το υπόσχεται, καταστρέφει μιά γιά πάντα τους Τέκνο.
Ολα φαίνεται να έχουν ξαναβρεί την κανονική τους πορεία, όταν όλοι μαζί επιστρέφουν στον Ακουαέντ γιά να διαπιστώσουν ότι τους απειλεί ότι πιό φριχτό έχουν μέχρι σήμερα αντιμετωπίσει...το ίδιο το Σκότος, πού έχει ήδη μολύνει την Αυτοκράτειρα και είναι έτοιμο να πάρει την εκδίκηση του. Σκούρα τα πράγματα δηλαδή...


Εξώφυλλο τεύχους

LES HUMANOIDES ASSOCIES SA,Geneve, 1985
Σκίτσα:
MOEBIUS(GIRAUD)
Κείμενα:
JODOROWSKY
Μέγεθος: 21χ27.5
Σελίδες: 64 χρώμα
ISBN: 960-321-252-0

Hosted by Iris Media Copyright 1998 ΜΑΜΟΥΘ COMIX ΕΠΕ
Σχεδίαση site: ΜΑΜΟΥΘ COMIX