Το Διαφθορείο των Μουσών

Κατάλογος
Δημιουργοί
Κυκλοφορίες
Comicon
Διάφορα

Επικοινωνία

Μαμούθ κόμιξ

Το Διαφθορείο των Μουσών

"BORDEL DES MUSES-tome 2'"

ΜΙΜI ΚΑΙ ΑΝΡΙ

Ο φημισμένος Ανρί Τουλούζ Λωτρέκ χρειάστηκε να δώσει μάχες σε όλη του τη ζωή για να κατακτήσει ότι αγάπησε με υπερβολή τις πιό πολλές φορές.Ηταν ευνοημένος από τη φύση σαν καλλιτέχνης και παρά το “μπόι” του ήταν πραγματικός γίγαντας από ψυχική και πνευματική άποψη ζώντας έντονα ότι τον γοήτευε.
Πολέμησε επίσης ενάντια στην οικογένεια, την κοινωνία ή τον εαυτό του για να γίνει ο ζωγράφος που όλοι γνωρίζουμε.
Από την άλλη πλευρά υπάρχει η Μιμί, που ανήκει σε ένα διαφορετικό κοινωνικό πλαίσιο, μια άλλη κουλτούρα.

Οταν ο διάσημος ζωγράφος συναντά την πανέμορφη Μιμί, τίποτα δεν φαίνεται απλό ανάμεσα τους αφού και οι δύο προέρχονται από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα .
Η μοίρα της Μιμί, τραγική και αντάξια μιας μεγαλειώδους αισθηματικής καταιγίδας, εμψυχωμένης απο τα για δεύτερη φορά εξαιρετικά ζωγραφικά καρέ του συγγραφέα που αναβιώνουν την ζωγραφική εκείνης της εποχής κάνοντας ακόμα πιό συναρπαστικό το διάβασμα της ιστορίας.

Στον δεύτερο τόμο της σειράς “Το Διαφθορείο των Μουσών - Μιμί και Ανρί”, ξαναβρίσκουμε τα στοιχεία που όπως ακριβώς και στο προηγούμενο τεύχος του κάνουν το κόμικς να ξεχωρίζει: εξαιρετικά χρώματα από έναν γνήσιο ζωγράφο,πληθωρικοί χαρακτήρες, πνευματώδες χιούμορ και παντού λεπτομέρειες που τραβούν την προσοχή.
Για τους λάτρεις των χρωμάτων και του αισθήματος..

Εξώφυλλο τεύχους

2005,DELCOURT,SMUDJA
Σκίτσα: GRADIMIR SMUDJA
Κείμενα: GRADIMIR SMUDJA
Μέγεθος: 21χ27.5
Σελίδες: 48 χρώμα
ISBN: 960-321-452-3

Hosted by Iris Media Copyright 1998 ΜΑΜΟΥΘ COMIX
Σχεδίαση site ΜΑΜΟΥΘ COMIX